Mijn Gezondheidsblog

Weekendje weg met een vriendin en heerlijk shoppen

Written on 12/07/2018   By   in mijn-leven

Shoppen met een vriendin. Meestal spreek je met elkaar af en ga je naar de dichtstbijzijnde stad om daar de winkels af te struinen op zoek naar een leuke outfit of wat je ook nodig hebt. Best leuk, maar niet echt bijzonder meer na de zoveelste keer shoppen.

Een leuk idee is daarom om het shoppen te combineren met een weekendje weg met een vriendin. Je gaat dan wat verder van huis en boekt een hotel in een stad waar genoeg winkels zijn die je nog niet eerder hebt bezocht. Op deze manier heb je een leuke tijd en een bijzondere shopervaring.

Shoppen en andere leuke activiteiten

winkelende vrouwHet leuke aan een weekendje weg is dat je naast shoppen ook nog andere leuke activiteiten kunt doen met je vriendin. Je hebt immers veel meer tijd om met elkaar door te brengen. Je gaat lekker vroeg in de ochtend weg naar de plaats van bestemming, je checkt in bij het hotel en daarna kan het weekend vol plezier beginnen.

In de middag ga je de winkelstraten onveilig maken en in de avond kan je beide jullie nieuwe outfit dragen terwijl je ergens een hapje gaat eten en drankje gaat drinken. Indien je nog niet volledig geslaagd bent kan je de volgende dag eventueel nog verdergaan met shoppen. Tegenwoordig zie je steeds meer vrouwen die zoeken naar kleedjes, klik hier voor meer kleedjes van verschillende merken.

Waar kan je heen voor een weekendje weg?

Nu dat we een weekendje weg met een vriendin in combinatie met heerlijk shoppen hebben beschreven, zal je jezelf misschien afvragen waar je dan het beste heen kan gaan. Uiteraard moet dit een stad zijn waar er genoeg winkels zijn om te vinden waar je naar op zoek bent. Dit kunnen de grote steden in Nederland zijn, maar misschien nog wel een betere optie is om in het buitenland een weekendje te gaan shoppen. Een stad in België bijvoorbeeld.

In Antwerpen en Brussel kan je heerlijk shoppen in veel exclusieve winkels. Of wat dacht je van een goedkoop vliegticket boeken om samen met je vriendin de winkels in steden als London of Berlijn te bezoeken. De kosten voor de reis naar de bestemming en een hotelkamer voor een nacht vallen vaak reuze mee.