Mijn Gezondheidsblog

Zakelijk contract afsluiten met schoonmaakbedrijf

Written on 19/02/2020   By   in mijn-leven

Je eigen huis maak je als het goed is regelmatig schoon, dus dat doe je ook bij je eigen bedrijf. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je dat natuurlijk zelf doen of door je werknemers laten doen. Maar vaak kost je dat veel meer tijd dan je denkt. Heb je er al eens over gedacht om een zakelijk contract af te sluiten met een schoonmaakbedrijf?

Zakelijk pand schoonhouden

Een professioneel schoonmaakbedrijf IJsselstein huur je in om je zakelijk pand schoon te houden. In overleg wordt bepaald wat er precies schoon gemaakt moet worden. Zijn het alleen de kantoren of wil je dat ook de pantry, de entree, het trappenhuis en de toiletten worden schoongemaakt. En hoe vaak wil je dat elke klus gedaan wordt. Misschien wil je de kantoren twee keer per week, de toiletten en de pantry elke dag en het trappenhuis een keer per twee weken. Dit soort afspraken kun je in het contract laten opnemen.

Verschillende factoren

De kosten voor een zakelijk contract met een schoonmaakbedrijf variëren en zijn van verschillende factoren afhankelijk. Uiteraard de hoeveelheid werkzaamheden die moeten worden verricht en het type werkzaamheden. Wanneer alleen de bureaus afgenomen hoeven te worden hangt daar een ander tarief aan dan voor het diep reinigen van de vloerbedekking. Ook de duur van het contract heeft invloed op de prijsafspraak. Hoe langer het contract hoe gunstiger de prijs per uur uitvalt.

Wanneer je dus overweegt om een zakelijk contract af te sluiten met een schoonmaakbedrijf Wassenaar is het verstandig om eerst een aantal offertes op te vragen. Dan ben je in elk geval zeker van een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

, , ,